Wynagrodzenia dla stanowiska Dyrektor Zarządzający

Ile zarabia Dyrektor Zarządzający? Oto najnowsze wynagrodzenia na stanowisku Dyrektor Zarządzający z całej Polski. Wszystkie zarobki Dyrektor Zarządzający są raportowane przez użytkowników Zarobky.pl - od pracowników dla pracowników.

FirmaStanowiskoLokalizacjaDoświadczenieWynagrodzenie
47,000 /mc brutto
+ premia: 140,000 /rok brutto
+ akcje: 330,000 /rok netto

Dyrektor Zarządzający najlepiej zarabia w:

23,900 /mc
15,750 /mc

Dyrektor Zarządzający - najlepiej płatne miejsca

23,900 /mc
15,750 /mc
10,900 /mc

Najwięcej stanowisk Dyrektor Zarządzający w:

Miasta, w których pracuje Dyrektor Zarządzający

W których firmach najlepiej zarabia Dyrektor Zarządzający?

Stanowisko Dyrektor Zarządzający najlepiej opłacane jest w Foxess Polska. Dyrektor Zarządzający zarabia tam aż 23,900 /mc. Na drugim miejscu po Foxess Polska, najwyższe wynagrodzenia Dyrektor Zarządzający otrzymuje w City Drive Polska z płacą sięgającą 15,750 /mc.

W których miastach najlepiej zarabia Dyrektor Zarządzający?

Stanowisko Dyrektor Zarządzający jest najlepiej płatne w Gliwicach. Dyrektor Zarządzający zarabia tam aż 23,900 /mc. Na drugim miejscu po Gliwice, najwyższe wynagrodzenia Dyrektor Zarządzający otrzymuje w Wrocławiu z płacą sięgającą 15,750 /mc. Kolejnym miastem jest Łódź z 10,900 /mc.

W których miastach najwięcej jest pracowników na stanowisku Dyrektor Zarządzający?

Stanowisko Dyrektor Zarządzający jest najczęściej spotykane w Gliwice. Na drugim miejscu po Gliwice, najliczniejszyDyrektor Zarządzający jest w Wrocław. Kolejnym miastem jest Łódź.

Co to Zarobky.pl?

Zarobky.pl to pierwsza w 🇵🇱 Polsce 🇵🇱 otwarta baza danych wynagrodzeń. Dla pracowników - od pracowników.

Misja Zarobky.pl

Zarobky.pl powstało, by zwiększyć transparentność informacji o wynagrodzeniach pracowników. Pracodawcy często nie publikują wynagrodzeń na ogłoszeniach o pracę bądź je zaniżają. Znając potencjał zarobkowy w swojej branży, lokalizacji i stanowisku, jesteś w lepszej pozycji, by wynegocjować adekwatną do Twojego stanowiska płacę.

Jak działa Zarobky.pl?

Zarobky.pl są współtworzone przez wszystkich i używane przez wszystkich. Dodaj swoje aktualne wynagrodzenie, a pomoże ono w zanonimizowany sposób określić wysokość wynagrodzeń w Twojej firmie, w Twoim mieście i na Twoim stanowisku. Dzięki raportowanym przez innych wynagrodzeniom, możesz uzyskać wgląd w wysokość zarobków, których możesz się spodziewać w danej firmie, w danym mieście i na określonym stanowisku.

Jak wspomóc Zarobky.pl?

Dodaj swoje aktualne wynagrodzenie. Jeśli pracujesz na kilka etatów, dodaj swoje wynagrodzenie w każdej firmie, w której pracujesz! Zachęcamy też do wprowadzenia swoich zarobków z poprzednich posad z uwzględnieniem dat!

Zapisz się na newsletter

zarobky.pl
Najnowsze dane o wynagrodzeniach, alerty i więcej!